OM ENERGIDEKLARATIONEN.SE

Vi hjälper dig att deklarera till rätt pris.

Energideklarationen.se är en webbtjänst som hjälper fastighetsägare eller representanter ur bostadsrättsföreningar att energideklarera till bästa pris. Vår tjänst gör det möjligt att helt utan kostnad begära offerter och jämföra priser från ackrediterade energikonsulter, detta på en och samma plats!

Vi på Energideklarationen.se är övertygade om att det finns ett behov av en oberoende part på marknaden för energideklarationer, för att hjälpa slutkonsumenten till en bättre upphandling och för att säkra en sund konkurrens.

Vill du komma i kontakt med oss som står bakom energideklarationen.se går det bra att höra av sig till info@energideklarationen.se så återkommer vi inom kort!


NYHETER

2012-10-25
Nu effektiviserar vi Energideklarationen.se! Efter den nya lagen som infördes i augusti har även Energideklarationen.se omreviderats.

2012-09-20
Energideklarationen.se förmedlar sin 5000:e offertförfrågan! Energideklarationen.se har nu förmedlat 5000 förfrågningar på sina fyra första verksamhetsår.

2012-07-08
Förändring i lagen om energideklarationer! De nya förändringarna i lagen om energideklarationer för byggnader trädde i kraft den 1 juli.