NYHETER

Nu effektiviserar vi Energideklarationen.se!

Efter den nya lagen som infördes i augusti har även Energideklarationen.se omreviderats.

Energideklarationen.se har nu investerat för att förbättra den bakomliggande tekniken för tjänsten. Med optimeringsalgoritmer och vidare automatiseringar av tjänsten har Energideklarationen.se tagit det ett stort steg för att bli en ännu bättre tjänst.

Då vi på energideklarationen.se förmedlade vår 5000:e offertförfrågan valde vi att fira detta med ett ännu hårdare arbeta för att ytterligare effektivisera tjänsten.

Du som användare kommer nu att få ett fortare besked av energikonsulter i ditt län om vilket pris och utförande som krävs för att energideklarera just din fastighet.

Hoppas ni som användare av tjänsten väljer att använda Energideklarationen.se vidare och att ni är så pass nöjda att ni rekommenderar den till era vänner.

Med vänliga hälsningar // Vi på Energideklarationen.se

NYHETER

2012-10-25
Nu effektiviserar vi Energideklarationen.se! Efter den nya lagen som infördes i augusti har även Energideklarationen.se omreviderats.

2012-09-20
Energideklarationen.se förmedlar sin 5000:e offertförfrågan! Energideklarationen.se har nu förmedlat 5000 förfrågningar på sina fyra första verksamhetsår.

2012-07-08
Förändring i lagen om energideklarationer! De nya förändringarna i lagen om energideklarationer för byggnader trädde i kraft den 1 juli.