NYHETER

Energideklarationen.se förmedlar sin 5000:e offertförfrågan!

Energideklarationen.se har nu för medlat 5000 förfrågningar på sina fyra första verksamhetsår.

Efter att förmedlat 5000 offertförfrågningar har nu energideklartionen.se etablerat sig som en av de mest respekterade aktörerna inom internet offert-segmentet. Vidare har tjänsten blivit en ledande aktör för att förmedla offertförfrågningar där kunden får en tydlig transparens för både pris och utförande.

Vi kommer precis som tidigare att arbeta hårt för att bibehålla denna position. Som en del i det arbetet har Energideklarationen.se satt igång ett utvecklingsprojekt som syftar till att göra tjänsten ännu bättre samtidigt som vi fortsätter vårt goda sammarbetet med våra anslutna konsulter. Allt för att du som användare av tjänsten ska få en så pass bra och effektiv tjänst som möjligt.

 

NYHETER

2012-10-25
Nu effektiviserar vi Energideklarationen.se! Efter den nya lagen som infördes i augusti har även Energideklarationen.se omreviderats.

2012-09-20
Energideklarationen.se förmedlar sin 5000:e offertförfrågan! Energideklarationen.se har nu förmedlat 5000 förfrågningar på sina fyra första verksamhetsår.

2012-07-08
Förändring i lagen om energideklarationer! De nya förändringarna i lagen om energideklarationer för byggnader trädde i kraft den 1 juli.